SESIUNI DE INFORMARE REGIONALE CU PRIVIRE LA FONDUL ONG IN ROMANIA

SESIUNI DE INFORMARE REGIONALE CU PRIVIRE LA FONDUL ONG IN ROMANIA

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, impreuna cu partenerii sai Fundatia pentru Parteneriat si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi, in calitate de Operator al Fondului ONG in Romania, organizeaza 5 sesiuni de informare pentru potentialii solicitanti de finantare nerambursabila.

In cadrul sesiunilor vor fi prezentate detalii referitoare la Apelurile pentru Cereri de finantare deschise in cadrul Rundei 1 a Fondului ONG. Reprezentantii FDSC vor raspunde intrebarilor adresate de participanti privind aspecte specifice legate de pregatirea Cererilor de finantare pe oricare dintre Componentele Fondului ONG (si respectiv, in cazul Componentei 2 – JUSTITIE SOCIALA, a Scrisorilor de intentie).

Sesiunile vor fi organizate in cinci localitati din tara, dupa cum urmeaza:

  • Craiova (Sala Video a Palatului Administrativ al Institutiei Prefectului – Judetul Dolj, str. Unirii nr. 19) – 28 iunie
  • Braila (Sala Mare de Sedinte a Palatului Administrativ, Piata Independentei nr. 1) – 2 iulie
  • Iasi (Palatul Administrativ al Prefecturii, Str. Anastasie Panu, nr. 60) – 3 iulie
  • Cluj-Napoca (Palatul Administrativ al Prefecturii, Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 58) – 8 iulie
  • Bucuresti (Hotel Marshall Garden, Calea Dorobantilor, nr. 50B) – 10 iulie

 

Toate sesiunile de informare se vor desfasura in intervalul orar 10.00 – 14.00.

La Sesiunile de informare sunt invitati reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale, ai institutiilor/autoritatilor publice locale,ai mass media si ai tuturor entitatilor interesate.

Participarea la sesiunile de informare este deschisa tuturor persoanelor interesate. Costurile de deplasare nu sunt acoperite de catre organizatori.

 

Pentru o organizare mai buna a sesiunilor, va rugam sa va inscrieti AICI selectand localitatea in care doriti sa participati.

 

Mai multe detalii pot fi obtinute la adresa de e-mail fondong@fdsc.ro. Pentru informatii actualizate, va recomandam sa consultati periodic si pagina de web dedicata: http://fondong.fdsc.ro.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2013 Asociatia CRONO - Centrul de Resurse pentru Organizatiile Non-profit din Oltenia