sesiune de formare in domeniul relatiilor publice

K Consulting Management and Coordination organizeaza la Mamaia, in cadrul proiectului Romano Cher-Casa Romilor, proiect cofinantat prin FSE – POSDRU, o sesiune de formare in domeniul relatiilor publice, curs autorizat CNFPA, recunoscut de Ministerul Educatiei si MinisterulMuncii

Cursul se adreseaza persoanelor care au domiciliul in urmatoarele judete:
Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare, Salaj, Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea, Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea, Bucuresti, Ilfov, Buzau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Alba, Sibiu.

Nivelul minim de studii: studii medii

Din cadrul categoriile eligibile fac parte lucratori sociali, asistenti comunitari, mediatori familiali, mediatori sanitari, mediatori scolari, membri ONG, membri ai intreprinderilor sociale sau specialisti in economie sociala.

 

Obiectivele cursului:

  • Dezvoltarea capacitatilor de comunicare interna si externa cu publicurile relevante
  • Adoptarea si dezvoltarea tehnicilor de comunicare relevante pentru activitatile organizatiei
  • Identificarea metodelor de comunicare pe timp de criza
  • Monitorizarea eficienta a comunicarii organizatiei cu publicurile sale
Abilitati dezvoltare in cadrul cursului:

  • Identificarea tipurilor de comunicare eficiente pentru organizatie
  • Invatarea principalelor tehnici de comunicare (realizarea comunicatului de presa, a brief-ului de presa, organizarea conferintei de presa si a interviurilor)
  • Planificarea comunicarii in cadrul dar si in afara organizatiei
  • Identificarea tipurilor de criza cu care organizatia se poate confrunta in ciclu ei de viata
Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire in urma caruia participantii vor obtine un certificate de absolvire eliberat de CNFPA si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministeul Educatiei, cercetarii si Inovarii
Cusul va fi sustinut de formatori certificati.
Participarea la curs este gratuita, participantilor urmand sa le fie asigurate materialele de curs (suport de curs, fise de lucru), masa de pranz, coffee break.
Cazarea participantilor va fi asigurata de catre organiztor.
Transportul va fi decontat de catre organizator (bilet de tren, bilet de autobuz/microbuz, bon de combustibil in limita a 7,5l/100km).
Persoanele eligibile trebuie sa nu mai fi beneficiat de un alt curs de Relatii Publice, finantat in cadrul altor proiecte cu finantare nerambursabila.
Pentru inscrieri, completati formularul online.
Cursul este organizat de KCMC – K Consulting in Management and Coordination in cadrul proiectului Romano Cher – Casa Romilor , cofinanţat din Fondul Social European – POSDRU 2007 -2013, proiect ce isi propune revalorizarea mestesugului traditional rom. Cursurile organizate in cadrul proiectului au rolul de a pregati resurse umane care pot sprijini dezvoltarea entitatilor de economie sociala in randul comunitatilor de mestesugari.
Formular de înscriere
Informaţii contact:

Irina Botezatu
irina.b@kcmc.ro
0743044845

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2013 Asociatia CRONO - Centrul de Resurse pentru Organizatiile Non-profit din Oltenia