PROGRAM MOL PENTRU SĂNĂTATEA COPIILOR – EDIȚIA 2013

Fundația Pentru Comunitate și MOL România au lansat ediția 2013 a Programului MOL pentru sănătatea copiilor.

Prin acest program pot obţine sprijin financiar organizaţii non-profit care derulează proiecte de terapie emoţională sau terapie prin artă pentru copii cu vârste sub 18 ani care suferă de boli cronice, sunt afectaţi de dizabilităţi, sau se află în curs de recuperare după afecţiuni grave.

O astfel de organizaţie poate să beneficieze de o sumă de maxim 20.000 lei, în formă de prefinanţare, pentru un proiect ce urmează a fi implementat în perioada 15 decembrie 2013 – 31 august 2014. Termenul-limită de depunere a cererilor de finanţare este 9 noiembrie 2013.

Cuantumul total al sponsorizărilor este de 300.000 lei. Lista câștigătorilor va fi publicată pe site-urile www.pentrucomunitate.ro șiwww.molromania.ro până la data de 10 decembrie 2013.

Pot depune proiecte și câștigătorii Programului MOL pentru sănătatea copiilor – ediția 2012, cu condiția să fi folosit sponsorizarea primită în conformitate cu termenele înscrise în contract și să trimită (cel târziu până la 21 octombrie) raportul proiectului finanțat anul trecut întocmit conform cerințelor programului.

Detalii pe www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro

Telefon: 0755-045699

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2013 Asociatia CRONO - Centrul de Resurse pentru Organizatiile Non-profit din Oltenia