Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială

Sesiune de Informare

Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială, ediţia 2013

 Fundația ERSTE (www.erstestiftung.org) a deschis o noua editie de înscrieri pentru Premiul Fundației ERSTE pentru Integrare Socială în 13 țări din Europa Centrală și de Sud-Est: Moldova, România, Austria, Bosnia și Herțegovina, Croația, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială (www.socialintegration.org) este oferit organizațiilor non-profit din cele 13 țări participante pentru proiecte finalizate sau în derulare, care au un impact semnificativ şi rezultate concrete şi durabile. Organizaţiile câştigătoare vor fi sprijinite cu premii în bani, precum şi cu numeroase alte beneficii care să le permită dezvoltarea competenţelor organizaţionale.

Pentru a sprijini informarea organizaţiilor neguvernamentale şi a instituţiilor regionale din Oltenia despre beneficiile acordate şi procesul de aplicare la Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială 2013, sesiunea de informare de la Craiova se va desfăşura pe 11 octombrie, în intervalul orar 11.00-13.00, la Sala de Conferinţe a Centrului de Resurse pentru Organizaţiile Non-profit din Oltenia din str. Turturele, nr. 26 (http://goo.gl/maps/MpuvS).

 

Pentru a participa, vă rugăm să vă înregistraţi prin transmiterea unui email pe adresa: crina.morteanu@socialintegration.org, menţionând: numele, organizaţia şi poziţia, date de contact.

 Informaţii despre competitie sunt disponibile şi la web site-ul: http://www.socialintegration.org/award/call-2013/events/romania/ .

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2013 Asociatia CRONO - Centrul de Resurse pentru Organizatiile Non-profit din Oltenia