Parteneriat pentru un proiect “Coerent”

FRDS DSCN4100     În perioada 12-15 mai o delegație a CRONO a participat la Tromso la o intalnire de lucru cu reprezentantii Universitatii Arctice a Norvegiei in vederea planificării unui proiect în parteneriat pentru apelul de proiecte ”Coerent” lansat de Fondul Român de Dezvoltare Socială. Proiectul va avea ca scop pilotarea unor măsuri inovative de combatere a discriminării grupurilor vulnerabile și a excluziunii socio–economice în comunitățile locale din cadrul Grupului de Acțiune Locală SUDOLT.

universitetet-i-tromsc3b8s-logo-2

 

Întâlnirea de lucru a fost finanțată printr-un grant în valoare de 13.014 lei din Fondul pentru relații bilaterale al programului de finanțare RO10 “Copii si tineri in situatii de risc, initiative locale si regionale destinate reducerii inegalitatilor nationale si promovarii incluziunii sociale” finanțat  prin Mecanismului financiar al Spatiului Economic European 2009-2014.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2013 Asociatia CRONO - Centrul de Resurse pentru Organizatiile Non-profit din Oltenia