In memoriam Vasile Surcel

Vasile Surcel

Sambata, 28 septembrie, Vasile Surcel, prietenul si colegul nostru de la Fundatia Tismana ne-a parasit dupa o lunga lupta cu boala.

Va ramane vesnic in memoria noastra ca un exemplu de moralitate, corectitudine si civism.

Om de o statura morala (si fizica) impunatoare, Vasile a fost un erudit de o rara modestie: despre studiile sale (licentiat in inginerie fizica, master in estetica si doctor in bio-tehnologie) doar prietenii sai apropiati stiau. A preferat sa isi dedice viata cu pasiune comunitatii din Tismana ca dascal, activist civic si fiu iubitor (i-a supravietuit numai cateva luni venerabilei sale mame).

Dumnezeu sa il odihneasca!

Share Button

10 comments to In memoriam Vasile Surcel

 • Vasile DEAC  says:

  Dumnezeu sa-l odihneasca. Imparatul sa ridicat un cap peste noi toti si la propriu si la figurat – si va ramane mereu in sufletele noastre!

 • Marcela Voicu  says:

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 • caldaruse elena  says:

  dunnezeu sa-l ierte si sa-i aseze sufletul lui acolo sus unde dreptii se odihnesc!!!!! a fost un profesor deosebit de bun!!!!!!

 • Lucian ZULEANU  says:

  Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sper să vegheze de Sus asupra mediului ONG din Oltenia!

 • Ion Tabacu  says:

  Personal sunt convins de faptul ca nu ii voi gasi vreodata egal in moralitate si altruism…O adevarata drama ca a plecat atat de devreme dintre noi….Daca as crede in viata de apoi, v-as ura sa fiti fericit macar acolo sus Domnule Profesor…si evident apreciat….pentru ca aici….suntem prea egoisti sa recunoastem valorile si sa ne plecam in fata lor…..Odihniti-va in pace…!!!!!

 • C. P.  says:

  Ramas bun, Domnule Profesor! Va multumesc ca mi-ati fost alaturi in copilarie ca “unchiul Vasilica” cel care ma ridica in brate sa fiu mai aproape de cer, va multumesc ca mi-ati fost profesor si m-ati indrumat spre a iubi paginile cartilor! Imi pare rau ca v-am pierdut fara sa va fi spus cat de mult ati contat ! Dumnezeu sa va odihneasca!

 • stefan lungu  says:

  Ramas bun dle profesor. Ne-a unit o prietenie de multi ani si mi-ati fost exemplu de moralitate.. N-am sa va uit niciodata atat pe dvs cat si pe mama dvs. Respect si plec capul pentru tot ceea ce ati fost in viata. Stefan Lungu

 • Vasile Surcel  says:

  Dumnezeu sa te ierte, profesore, si sa te duca in sfinta lumina Lui

 • Simion  says:

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! L-am avut coleg de liceu si faceam impreuna Bucuresti-ul la pas. De cate ori trec prin acele locuri mi-amintesc de Vasile. Sincere regrete. Simion

 • Maria Claudia  says:

  Drum bun printre stele,domnule profesor!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2013 Asociatia CRONO - Centrul de Resurse pentru Organizatiile Non-profit din Oltenia