Conferinta de presa, 27 august

Vă invităm să participați la Conferința de presă prilejuită de lansarea oficială a proiectului „Activism Civic Rural 2012”, finanţat de OMV PETROM S.A., ce va fi implementat de către C.R.O.N.O. în comunele Bustuchin şi Stejari (GJ), Cungrea (OT) şi Mădulari (VL).

 Conferinţa de presă  va avea loc LUNI, 27 August  2012

ora 11:00, la Centrul de Conferințe al C.R.O.N.O. Craiova, str. Turturele, nr. 26 (lângă fosta Poștă de pe str. Amaradia).

În cadrul acestui proiect va fi facilitat procesul de constituirea a unor organizații non-guvernamentale comunitare în comunele amintite mai sus, pentru a eficientiza atragerea finanțărilor în comunitate și a crește implicarea activă a cetățenilor în elaborarea politicilor publice locale.

Prezentul proiect reprezintă continuarea unor proiecte anterioare implementate în perioada 2008 – 2011 în comunele respective prin care au fost elaborate pe baze participative strategiile de dezvoltare locală. Aceste proiecte au primit Premiul pentru Coerenţă în Strategia de Implicare în Comunitate în cadrul „Galei Oameni pentru Oameni 2009” precum și Premiul pentru cel mai bun  Program de Responsabilitate Socială Corporativă în cadrul Galei de Decernare a Premiilor pentru Implicare în Comunitate Craiova 2011.

 Detalii despre eveniment:

Nicolae CUȚĂ, Director Executiv C.R.O.N.O., nicucuta@gmail.com,  0743070270

Lucian ZULEANU, Coordonator proiect, zuleanulucian@yahoo.com, 0722721227

Sabin PĂPUȘOIU, Asistent de proiect, sabinpapusoiu@yahoo.com, 0749998852

 

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2013 Asociatia CRONO - Centrul de Resurse pentru Organizatiile Non-profit din Oltenia