Ambasada SUA va invita la CRAIOVA la o masa rotunda despre sanse egale la educatie, sanatate, locuri de munca

US EmbassyAmbasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti are placerea sa va invite la Craiova la o dezbatere care va suscita mult interes, cu domnul Hilary Otis Shelton, care este Director al Biroului din Washington al Asociatiei Nationale pentru Avansarea Persoanelor de Culoare din SUA si vicepresedinte pentru  campanii de informare si politici publice.

Dezbaterea are loc, conform invitatiei anexate, vineri, 4 martie, ora 15, la American CornerBiblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” -  Sala AMERICAN CORNER,  Str. Mihail Kogalniceanu nr. 9,  si se va axa pe teme cum ar fi: combaterea discriminării de orice gen, acces egal la educație și locurile de muncă, impunerea drepturilor civile și modalități de protecție a grupurilor defavorizate după modelul promovat de S.U.A.

Daca aveti colegi interesati de acest subiect, care ar dori sa participe, nu ezitati sa le transmiteti aceste informatii. Numarul de locuri nu este limitat. Avem marea rugaminte sa confirmati participarea cu nume si institutie  la e-mail alexandrescui@state.gov sau la telefon 0721.288.797.

CRAIOVAInvitatie Ambasada SUA la AC CRAIOVA

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2013 Asociatia CRONO - Centrul de Resurse pentru Organizatiile Non-profit din Oltenia